Campings Gardameer

Direct aan het Gardameer heeft u een ontzettend grote keuze in allemaal kindvriendelijke campings die elk hun eigen karakter hebben. Om er zeker van te zijn dat u in de beste locaties verblijft noemen wij hier de beste campings voor u op.

Klik hier voor een overzicht van reisorganisaties voor campingvakanties

Camping Toscolano bij het Gardameer

Camping ToscolanoCamping Toscolano is een camping die al jaren de verdiende 3 sterren mag gebruiken. De hele camping staat binnen de muren van een 14-eeuws klooster en is zeer geliefd bij kinderen en families.

Aan het Gardameer bezit de camping een zeer ruim privéstrand en aan de zijkant is er een groot privézembad. Het centrum Toscolano bevindt zich op amper 500 meter wandelen.

Romeinse stad Toscolano bij het Gardameer

Toscolano bevat nog duizend dingen die overgebleven zijn uit de Romeinse tijd. Door de ideale ligging is deze camping uiterst geschikt voor jong en oud. Kinderen kunnen elke dag terecht bij het animatieteam of lekker gaan zwemmen onder de goudgele zon.

Camping Butterfly bij het Gardameer

De gezellige camping Butterfly is een gezellige, kleine familiecamping die direct aan de omgeving van het Gardameer ligt. Het strand kunt u bereiken op amper tien minuten wandelen en op de camping zijn er ontzettend veel faciliteiten voor de kinderen.

Als u dan op een dag iets anders wilt ontdekken, dan wordt u zeker en vast het historisch stadje Peschiera aangeraden dat op amper 300 meter van de camping ligt. U wandelt er zo heen op amper 5 minuten.

Op de hele camping staan er ongeveer 300 stacaravans voor u klaar met de modernste uitrusting. U vindt er een kitchenette met vier pitten, een koelkast en een badkamer met douche en toilet. Alle stacaravans worden verwarmd en u krijgt de mogelijkheid om de airconditioning 8 uur per dag gratis te laten werken.

U kan voor boodschappen terecht in de plaatselijke supermarkt of u laat zich lekker verwennen in het gastronomisch restaurant of voor de kinderen de snackbar.

Klik hier voor een overzicht van reisorganisaties voor campingvakanties

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail