Waterparken Gardameer

Aan het Gardameer zit je natuurlijk enorm goed tijdens je vakantie, als je optimaal wilt genieten van water, zwemmen of andere vormen van watersport. Daarbij komt nog, dat je je dan niet alleen hoeft te beperken tot het meer. Rond het meer kan je diverse openlucht en overdekte zwembaden vinden, tot aan echte waterparken aan toe.

De waterparken bieden daarbij net even iets meer dan een doorsnee zwembad, en hier staat genieten van water in de meest uiteenlopende vormen, centraal.

Lijst van waterparken in de omgeving van het Gardameer

water park

  • Parco Acquatico Cavour : Erg leuk en groot waterpark met diverse glijbanen, maar ook een zandstrand, lagunes, watershows en heel veel mogelijkheden om te spelen.
  • Aqua Paradise Canevaworld : Groot waterpark met verschillende erg snelle glijbanen, diverse waterattracties en watershows.
  • Parco Aquatico Pico Verde : Mooi waterpark met een mooi zwembad, maar ook een kinderbad, diverse glijbanen en een mooie ligweide.
  • Parco Acquatico Riovalli Acquasplash : Waterpark dat kleiner is dan de bovenstaande waterparken, maar wel met zwembad en glijbanen.
  • Acquapark Le Vele : Mooi waterpark met meerdere zwembaden en erg spectaculaire glijbanen. Ook diverse waterattracties en “normale” attracties.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail